Tyvärr. Ingenting hittades.

 • CANTER KOMPONENTER.
  REDO FÖR MÄRKESKVALITET.

  Originaldelar, VALUE Parts, tillbehör

logo

TILLFÖRLITLIG KVALITET. CANTER KOMPONENTER.

RESERVDELAR

 • HÖGT STÄLLDA KRAV.
  FUSO ORIGINALDELAR.

  FUSO originaldelar står för omfattande utvecklingserfarenheter. De tillverkas omsorgsfullt av utvalda material och är dessutom avstämda för kraven i alla fordonsfunktioner. Användningen av FUSO originaldelar garanterar servicekvalitet in i minsta detalj. Denna kvalitet betalar sig, och bidrar till säkerheten och ekonomin hos Canter.

 • FÖRMÅNLIGA PRISER.
  FUSO VALUE PARTS.

  Med reservdelar från FUSO Value Parts (FVP), FUSO:s andra delmärke, erhåller kunden förstklassiga originalprodukter med FUSO-garanti till klart gynnsammare priser. Tack vare bästa pris/prestandaförhållande erbjuder de t.ex. en idealisk lösning för sådana Canter vilkas garantiperiod har gått ut. När det behövs kvalitativt förstklassiga reservdelar till schyssta priser är FUSO Value Parts det rätta valet.

 • INDIVIDUELLA ÖNSKEMÅL.
  CANTER TILLBEHÖR.

  FUSO originaltillbehör för Canter innefattar en mängd extra utrustningsmöjligheter för ännu större komfort, ännu större säkerhet och ännu mer körglädje. Individuellt och helt enligt kundens önskemål och behov. Särskilt originaltillbehören och eftermonteringslösningarna för Canter TF bidrar till att i ännu högre grad förbättra intrycket, körkomforten och funktionaliteten.