Tyvärr. Ingenting hittades.

  • CANTER. REDO FÖR ALLA JOBB, OAVSETT BRANSCH.

    Distributionstrafik, bygg, trädgårdsanläggning, kommunalsektor

logo

BÄSTA VALET. CANTER BRANSCHLÖSNINGAR.

FLEXIBELT OCH BEKVÄMT.
FUSO CANTER INOM DISTRIBUTION.

De kompakta måtten gör Canter idealisk för leveranser och tjänster i stadsmiljö och förorter. Som Canter 3,5 t erbjuder den en vändradie på 10,2 m, oslagbar i sin klass. Samtidigt kan den erbjuda en hög lastvolym, beroende på aktuell påbyggnad. 

Dess praxisinriktning tar sig uttryck t.ex. i det fördelaktiga kupékonceptet som möjliggör en stor genomgångsbredd. Med moderna assistans- och säkerhetssystem bidrar Canter även till större trafiksäkerhet. För lokalt utsläppsfri citylogistik, som efterfrågas alltmer, är den helt eldrivna FUSO eCanter ett bra val.

ROBUST OCH EFFEKTIV.
FUSO CANTER INOM BYGG.

Canter för byggtrafik är mycket robust tack vare sin vridstyva stålledarram. Men den klarar också mycket gods tack vare den mycket stora chassikapaciteten som Canter 7,5 t och Canter 8,55 t. Behövs det extra grepp, kan Canter i 4×4-varianten vara ett oöverträffat ekonomiskt alternativ, med tillkopplingsbar allhjulsdrift.

Med tre olika hyttvarianter, beroende på vikten, realiseras mycket kompakta yttermått med Canter, samt ett ökat behov av antalet säten. Direkt bakom hytten erbjuder FUSO fabrikspåbyggnader för flak och tippare en okomplicerad totalfordonslösning.

PRAKTISKT OCH FLEXIBELT.
FUSO CANTER INOM TRÄDGÅRD OCH ANLÄGGNING.

På smala parkvägar, eller med sju personer i bilen; Canter hänger med. Tre olika hyttvarianter, som väljs utifrån vikten, erbjuder en behovsanpassad lösning. I Canter 3,5 t förmedlar enkelhjulsupphängningen en dynamisk och säker körkänsla till alla passagerare.

Tack vare den robusta C-profil-stålledarramen klarar Canter det mesta, och med upp till 3,5 t släpvagnslast åstadkoms ännu större flexibilitet i transportplaneringen. Dessutom är Canter ett idealiskt basfordon för kranar, och möjliggör oberoende lastning och lossning direkt på plats, även av tungt gods.

MÅNGSIDIGT OCH TILLFÖRLITLIGT.
FUSO CANTER INOM KOMMUNAL SEKTOR.

Den enorma mångsidigheten hos Canter, oavsett vikt och modell, är den bästa förutsättningen för de många transportuppgifter som skall hanteras i en kommun, sommar som vinter. I 4×4-varianten med tillkopplingsbar allhjulsdrift, förenar Canter behovsanpassad flexibilitet och förbrukningsinriktad ekonomi på ett mycket tydligt sätt. Med sina tre hyttvarianter, beroende på vikt, kombinerar den en idealisk kupé med kompakta yttermått. 

Redan från fabriken erbjuder Canter individuellt anpassningsbara komfortfunktioner för föraren och har även ett antal utrustningstillval. Moderna assistans- och säkerhetssystem stödjer Canter-föraren och bidrar till högre säkerhet för andra trafikanter.

FÖRSTA ADRESS.
CANTER ÅTERFÖRSÄLJAR- OCH VERKSTADSNÄT.

FUSO Canter är en produkt från Daimler Trucks AG och levereras i 32 europeiska länder.
Med förstklassig rådgivning, försäljning, underhåll och reparation erbjuder fler än 800 filialer i Mercedes-Benz servicenätverk alla tjänster runt Canter.

MER INFORMATION. MER OM CANTER.