Tyvärr. Ingenting hittades.

 • FUSO-LEASING.
  REDO FÖR MÖJLIGHETER.

  Leasingmodeller

logo

HALV HYRA.
FUSO LEASING.

KLASSISK LEASING.

TILLFÄLLIG ANVÄNDNING.

Vid leasing betalar kunden endast för sin FUSO Canter för det han faktiskt använder under avtalad avtalsperiod och inom ramen för den i avtalet angivna körsträckan. Detta lönar sig på två sätt: Villkoren hos Daimler Truck Financial Services Group är attraktiva och leasingavgiften är vanligtvis avdragsgill som en driftskostnad om FUSO Canter används kommersiellt. När avtalet löper ut lämnar kunden helt enkelt tillbaka FUSO Canter till sin återförsäljare till det garanterade restvärdet – och om han så önskar kan han byta till en ny modell.

CHARTERWAY SERVICE LEASING.

LEASING OCH SERVICE I ETT KONTRAKT.

Spara kapital och kapacitet med bara ett kontrakt – CharterWay ServiceLeasing kombinerar fördelarna med två produkter, nämligen leasing och service. De månatliga avbetalningarna täcker inte bara användningen av fordonet, utan även de önskade tjänsterna. Fordon, service och hantering av ditt val inklusive GAP undertäckningsskydd – allt till ett fast månadspris. På så sätt kan kunderna kontrollera majoriteten av sina vagnparkskostnader och samtidigt spara.

KOMMUNAL LEASING.

SKRÄDDARSYDD FLOTTA.

De kommunala hushållens budgetar är ofta snäva. Kommunal leasing från Daimler Truck Financial Services Group erbjuder därför ett framgångsrikt alternativ till inköp. Oavsett vilken uppgift den mångsidiga FUSO Canter används för, under avtalsperioden betalar kunderna endast för användningen av det leasade fordonet. Med regelbundna fordonsbyten i slutet av kontraktet kan kommunerna alltid falla tillbaka på en flotta som uppfyller deras nuvarande krav och använder den senaste fordonstekniken.

GAP BRISTSKYDDET.

INGÅR I ALLA LEASINGPRODUKTER.

Daimler Truck Financial Services Group försäkrar den så kallade GAP-risken i händelse av stöld eller en ekonomiskt erkänd totalförlust för alla leasing- och CharterWay ServiceLeasing-kontrakt utan extra kostnad för sina kunder.

Med GAP avses det gap som kan uppstå mellan leasingkontraktets avräkningsvärde och återbetalningen av försäkringsförmånen om den totala försäkringen är skyldig att betala. Tack vare det integrerade bristskyddet kan kunderna utnyttja fördelarna med leasing på ett avslappnat sätt.

 • PÅ GODA GRUNDER.
  FUSO FÖRSÄKRING.

  FUSO Canter imponerar när det kommer till säkerhet. Det är dock fortfarande sant att det är bättre att vara säker än ledsen. Med lastbilsförsäkring litar FUSO-kunder alltid på en produkt vars omfattning av tjänster också är övertygande. Produktrådgivning och försäljning tillhandahålls av FUSO-återförsäljare.

 • EN GOD AFFÄR.
  FUSO FINANSIERINGSMÖJLIGHETER.

  Daimler Truck Financial Services Group förstår behoven hos kunderna och erbjuder intressanta alternativ till kontantköp för FUSO Canter. Kunderna erbjuds omfattande rådgivning för de olika finansieringsprodukterna och framtagning av individuella offerter genom FUSO-återförsäljaren.